Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Bali Evleri

40 yıllık tecrübemizle saz dekorasyon, hasır dekorasyon, bali evleri, bambu dekorasyon, hasır çatı, kamış kaplama ve diğer tüm hizmetlerimiz ile sizlere uygun fiyatlı ve kaliteli hizmetler sunuyoruz.

Bali evleri Eşsiz Bir Yaşam

Bali evleri ile doğal yaşam ile iç içe bir hayata kavuşun. Bali evleri bir uzakdoğu ülkesi olan Endonezya'dan yayılarak tüm dünyada meşhur bir üne sahip olmuştur.

Bali evlerinin genel itibariyle doğal görünüşleri ve doğa ile iç içe bir görünüme sahip olmasından dolayı insanlar günlük hayatta bali evi ve benzeri evler yaptırma isteği ve arzusu içerisine girmişlerdir.

Uzakdoğunun Eşsiz Mimarisi

Bali evleri genellikle ahşap olmakla birlikte saz kamışı ya da bambu ile kaplanmış Uzakdoğu çatılarının tipik karakteristik özelliklerini barındıran eşsiz bir mimari görünüme sahip egzotik görünümlü harika evlerdir..

Bali Evleri tamamen doğal malzemelerden yapıldığı için kesinlikle insan sağlığını tehdit etmez adeta doğanın içerisinde yaşıyormuş havası verir ve egzotik bir hava yaşamanıza neden olur.

 

Bali Evleri Nasıl Yapılır

  • Bali evlerinin çatıları saz kamışlarından ya da bambu kamışların ustalıkla birleştirilmesi ile her mimariye uygun şekilde yapılabilmektedir.

 

  • Sizler de hayalinizdeki evi bir bale evine dönüştürmek istemez misiniz?

  • Bali evlerine genellikle turizm işletmecileri tarafından yoğun bir ilgi duymaktadır. İnsanlar ülkemizden her sene bali otellerine ve bali evlerinin bulunduğu otellere uzakdoğuya endonezya'ya akın akın tatil yapmaya gitmektedirler.

  • Siz de bu ayrıcalıklı hayatı kendi yaşam alanınız içerisine adapte etmek istemez misiniz? 40 yıllık tecrübemizle saz dekorasyon, hasır dekorasyon, bali evleri, bambu dekorasyon, hasır çatı, kamış kaplama ve diğer tüm hizmetlerimiz ile sizlere uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

  • Hayalinizdeki bali evini hayata geçirmek için bizlere aşağıdaki numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

İrtibat Numaramız +90 537 914 97 53