Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Bambu Çatı

Bambu çatılar ile çok şık modern ve uzun ömürlü çatıların altında doğal bir yaşamla iç içe yaşamanın keyfini sürmek istemez misiniz?

Bambu Çatı Nasıl Yapılır?

Bambu çatılar kaliteli bambu kamışlarının özenle bir ustalıkla birbiri arasına geçirilmesi ile inşa edilen dayanıklı gösterişli ve doğal çatılardır. bambu çatılar bambu görünmlü saz kamışları ile ve Türk bambusu diye bilinen bambu kamış kargılar ile de yapılabilmektedir.

Bambu çatılar saz kamışları ile yapıldığında çok uzun ömürlü ve çok iyi bir ısı yalıtımına sahip olabilmektedir. Bakınız kirpi çatı.

Bambu çatı uygulamarınızı bambu kamış ürünlerimiz ile siz kendiniz de inşa edebilirsiniz. Saz kamışları ile yapılan bambu çatıların aksine bambu kamış ürünlerinin kullanımı ve montajı pratk ve montaja hazır ürünlerimiz sayesinde siz de yapabilirsiniz. Bambu kamış ürünlerimiz ile çatı yapımı hakkında detaylı bilgi almak için Bakınız Bambu kargı ile çatı yapımı.

 

Bambu Çatılar Neden Tercih Edilmeli?

  • Bambu çatılar çok kaliteli olan bambu kamışlarından yapıldığı için çok uzun yıllar boyu neredeyiz ömürlük dayanıklı ve estetik görünümünü korumaktadır.

  • Tamamen doğal bambu ağaçlarından yapıldığı için sıcak soğuk, rüzgar, güneş ve yağmura karşı çok iyi bir yalıtım malzemesi olarak işlem görmektedir.

  • Bambu Çatıların altında yazları daha ılıman kışları daha az soğuk hissedersiniz.

  • Bambu çatılar diğer çatıları oranla depreme karşı çok daha güvenlidir.

 

Bambu Çatı Uygulama Alanları

Bambu çatılar ile evinizin çatısını, verandanızı, kamelyanızı, turizm işletmelerinde ki iç mekanların mimarilerinde çatılarında bambu çubuklar kullanılarak uygulamalar yaptırılıp doğal şık ve modern bir yaşam alanı oluşturulabilir.

  • Kamelya ve çardak gölgelikleri,

  • işletme, kafe ve restoran çatıları,

  • Turizm işletmelerindeki dış mekanlardaki oturma alanlarının çatı ve gölgelikleri,

 

Bambu Çatı Ustasıyız

40 yılı aşkın babadan oğula geçen tecrübe ve hizmetlerimizle sizlere bambu dekorasyon bambu ürünler bambu kamış uygulaması bambu çatı uygulaması alanında kaliteli ve güvenli hizmet sunmaktan büyük mutluluk duyarız.

Bambu çatı kaplama ve bambu dekorasyon olmak üzere tüm uygulama ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için ve fiyat bilgisi almak için aşağıdaki numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Bambu Çatılar Dayanıklı ve %100 Doğal

  • Bambu ürünler ve bambu çatı uygulamaları dayanıklı, sağlam ve suya karşı mukavemeti çok yüksek kaliteli olan ürün ve uygulamalardır.

  • Yaklaşık 5 yıl boyunca düzenli bir şekilde bambu tohumu ekildikten sonra bakımı yapılarak filizlenmesi beklenir.

  • Bambu Japonya’da Çok Değerli Bambunun yetiştiği ülkelerden biri olan Japonya'da bambu ağacı çok önemli bir yer tutmaktadır.

  • Japonya'da bambu simgesel olarak dürüstlüğü Çin'de ise bambu uzun yaşamı uzun bir hayatı simgeleyen çok değerli bir bitkidir.

  • Bambu çubukları ve ürünleri insanlar uzun yıllardır ev çatıları ve ev mimarisinde birçok yerde kullanmışlardır.

  • Bambu ürünler ithal olarak geldiği için biraz daha diğer kamış ürünlere Papür çatılara göre hazır çatılara göre maliyetleri bambu çatıların daha yüksektir.

 

Bambu Çatı Fiyatları

Bambu çatı ürünlerimiz orjinal bambu çubuklar olmamamkla birlikte kaliteli saz kamış, hasır ve kargı ürünleridir. Bambu çatı fiyatları uygulama yapılacak çatının büyüklüğü, eğimi, ustanın tecrübesi ve kullanılacak olan malzemlerin cinsine ve kalitesine bağlı olarak değişmektedir.

Sizler için en uygun bambu çatı fiyatlarımız ve her bütçeye uygun fiyat politikamız ile Türkiye'nin dört bir yanında hizmet vermekteyiz.

 
 

Sık Sorulan Sorular

Evet. Bambu kamış rulo ürünümüz ile bambu çatı kaplamalarınızı ekonomik ve pratik bir şekilde kendiniz yapabilirsiniz.

Satış öncesi ve sonrası bambu çatı kaplama ürünlerimiz ve uygulama detayları hakkında bizleri arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sadece tek kat bambu kamış kullanılarak yapılan bambu çatılar su geçirirler. Bambu kamış rulo ürünü sıkı aralıklarla imal edilse de aralarındaki küçük boşluklardan yağmur suyu geçecektir.

Eğer su geçirmez bambu çatı kaplaması yapılmak isteniyorsa 3 katmanlı bambu çatı kaplaması yapabilirsiniz.

İlk önce kamış hasır ürününü monte ediniz. Daha sonra ara katman olarak OSB membran kullanın ve membran üzerine bambu kamış ruloyu monte ediniz. Montaj sırasında uygun montaj vidaları ve galvanizli çelik teller kullanabilirsiniz.

Su geçirmez bambu çatı kaplamalarda en alt kısma kamış hasır rulonun monte edilmesinin nedeni bambu çatının alttan bakıldığında osb memranın görünmesini engellemektir. Bu sayede %100 doğal bir bambu çatı hissi yaşayacaksınız.

Belki biraz kafanız karışmış olabilir. Endişelenmenize gerek yok satış öncesi ve satış sonrası tecrübeli bambu çatı ustalarımızdan ücretsiz danışmanlık hizmeti alarak tüm sorularınızı yanıtlıyoruz.

Evet. Bambu çatı kaplamalarda kullanılan çatı örtüsü dayanıklı ve kalın kargı kamışlarından imal edildiği için sıcağa ve yağmura karşı dayanıklı bir çatıya sahip olacaksınız.

Bambu çatı kaplamanızı sık aralıklarla iyi bir şekilde monte ettiğiniz takdirde uygulamanız 7-10 sene estetik görünümünü kaybetmeden kullanılabilir.

Bambu çatı ve hasır çatı uygulamaları arasında çok fazla bir fark yoktur. Hasır çatı kaplamada saz kamışlarında elde edilen kamış hasır kullanılır bambu çatı kaplamada kargı kamışları kullanılır.

Bambu çatı kaplama ürünü hasır çatı kaplama malzemesine göre daha kalın bir dokuya sahiptir.

Eğer dilerseniz 2 ürünü OSB membran ile birlikte kullanarak su geçirmez bambu çatı kaplaması yapabilirsiniz.

Eğer saz hasır oyları ile saçaklı hasır kamelya uygulaması yapılmak isteniyor ise o zman çin otu hasır kamelya ürünümüzü kullanabilirsiniz.

Ürün seçimi konusunda kafanız karıştıysa web sitemiz üzerindeki irtibat numaralarımızdan bize ulaşarak sizin için en uygun ürünleri ve ihtiyacınız olan ölçüleri birlikte belirleyelim.

Evet. Hasır Bambu Dekorasyon olarak Türkiye'nin her yerinde tecrübeli bambu dekorasyon ustalarımız ile profesyonel bambu çatı uygulama hizmeti vermekteyiz.

Bambu çatı kaplama malzemesi her nekadar montaja hazır bir ürün olsada çatı üzerinde montaj yapmak biraz zahmetli bir olacaktır.

Eğer bu konuda kendiniz yapamıyorsanız bizlerden destek alabilir ya da bögenizdeki bir demir ustasından hizmet alabilirsiniz.

Aşağıdaki telefon numaralarımızdan bize ulaşarak uygulama yapılacak alanı bize tarif ediniz ve varsa görsellerini göndererek nasıl bir görünüm istediğinizi belirtiniz.

Sonrasında bambu dekorasyon ustamız sizin için en uygun ürünleri ve ölçülerini belirleyerek size özel fiyatımızı sunacaktır.

Siparişleriniz alındıktan sonra ihtiyacınız olan ürünler en kısa süre içerisinde hazırlanarak adresinize teslim olarak kargoya verilecektir.


Bambu Çatı Siparişlerinizi Başlatmak İçin Bize Ulaşın.