Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Çin Otu Kamelya

Çin otu doğal saz hasır dekorasyon ürünlerimiz içinde en çok kamelya ve çardaklarda kullanılan üründür. Kamelya ve çardaklarda çin otu kaplama ile egzotik bir hava estirin.

Çin Otu İle Doğal Gölgelikler

Çin otu kaplama kamelya ve çardak gölgeliklerinde en çok tercih edilen ürünlerimizdendir.

Çin otu doğal çatı örtüsü olarak her türlü dış mekan çatılarına ve oturma alanlarının yan taraflarına dekorasyon ve izolasyon amaçlı kullanılabilir.

 
 

Çin Otu Ürün Ölçüleri

Çin Otu Kaplama ürünlerimiz ihtiyacınıza uygun ölçülerde hazırlanarak montaja hazır bir şekilde teslim edilmektadir.

  • 1.5m x 3m
  • 2m x 3m 
  • 100% Doğal Üründür.
  • Yüksek kaliteli ürün.
 

Çin Otu Kullanım Alanları

  • Dış mekanlardaki otruma alanları
  • kamelya ve çardakların çatılarında
  • pergola ve terasların çatı ve gölgeliklerinde
  • turizm işletmerlinde bulunan şemsiye ve gölgeliklerin üretiminde
  • Bahçe ve plaj şemsiyelerinde
  • Kafe, restoran, bar, düğün salonu gibi işletmelerin sosyal alanlarındaki oturma alanlarında çin otları kullanılmaktadır.
 

Çin Otu Fiyatları

Fiyatlarımız uygulama yapılacak olan çatı ve gölgeliklerin yüzey alanı ve yan alanlarına göre değişmektedir. İhtiyacınız kadar rünü satış temsilcimiz ile belirleyerek sipariş verebilirsiniz.

Türkiye'nin her yerine hızlı kargo ile çin otu siparişlerinizi iletiyoruz.

Çin Otu ile Kendin Yap

çin otu ürünlerimiz montaja hazır ürünler olduğu için tadilat ve dekorasyona eli yatkın kişiler tarafınfdan da kolayca montaj edilebilir. isterseniz deneyimli teknik personelimiz ile görüşerek ürün siparişlerinizden önce nasıl montaj yapılacaı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Sık Sorulan Sorular

Çin otu genellikle kamelya ve çardaklar için kulanılan doğal çatı örtüsüdür. Çin otu doğal saz hasır otlarından imal edilmektedir.

Çin otu saz hasır otlarının çelik teller ile birbirine bağlanması ile imal edilir. Çin otu sizlere rulo şeklinde kargoya verilmekte olup montaja hazır bir üründür.

Çin otu kaplaması ile hasır kamelya ve hasır çardak uygulamaları yapabilirsiniz. Çin otu uygulmasını sarkıtma olarak yapabilirsiniz. Kamelyanızın en dış noktalarından başlayarak çin otunu monte ediniz.

Sarkacak kısımların ölçüsünü belirledikten sonra tüm ürünü aynı görünümde olması için aynı ölçülerde sarkıtma yaparak dıştan monte etmeye devam ediniz

işlemi daha sonra en tepe noktasına kadar kamelya etrafında monte ediniz.

Çin otunu monte etmeye başlamadan önce kamelyanıza çin otunu bağlayacağınız montaj vidalarını yerleştiriniz. Montaj sıradında galvanizli çelik tel kullanabilirsiniz.

Görsellerdeki gibi topuzlu bir görünüm elde etmek ustalık gerektiren bir iştir. Montajı kendiniz yapacaksanız bu üst kısımın ayarlanması hakkında bizlere sorabilir ve bu konu hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Evet. Çin otu kaplaması yağmura ve rüzgara karşı dayanıklıdır. Çin otu hasır kamelya uygulamanızı 4 mevsim kullanabilirsiniz. Çok şiddetli rüzgar alan bir bölgede iseniz montajı sık aralıklara yapabilirsiniz.

ürününüzü rüzgara karşı daha dayanıklı bir hale getimek istiyorsanız montaj sonrası üzerine güvenlik filesi yerleştiriniz.

Çin otu hasır kamelya ürünlerimiz tamamen doğal saz hasır otlarından imal edildikleri için taze iken yeşil renkli olmakta ve güneşe maruz kaldıkça rengi sararmaktadır. Bu durum ürünün güneşe dayanımı ile alakalı değildir. Tamamen saz hasır otlarının renk pigmentleri ve doğal dokusu ile alakalıdır.

Çin otu siparişlerinizi vermek için aşağıdaki iletişim numaralarımızdan bize ulaşınız. Hasır dekorasyon ustalarımıza uygulama yapılacak alanı ve ölçülerini ilettikten sonra nasıl bir tasarım istediğinizi anlatınız.

Sonrasında hasır dekorasyon ustamız sizler için en uygun ölçü ve adetleri bilgilendirerek ürünü nasıl monte etmeniz gerektiğini tüm detayıyla aktaracaktır.

siparişleriniz alındıktan en kısa süre içerisnde ürünleriniz ihtiyacınıza uygun şekilde hazırlanarak kargoya verilmektedir.