Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Kargı Gölgelik

Kargı gölgelik ürünleri ile doğal ve yalıtımlı mekanlara sahip olun. Kolay montajı ve ekonomik fiyatları ile dış mekanlarınız için en iyi seçim olacaktır.

Kargı Gölgelikler ile Doğayı Hissedin

Kargı gölgelikler kalın ve sağlam kargı çubukların çelik teller ile birbirine bağlanması ile edilmektedir. 
Kargı gölgelik rulo ürünlerimiz ile dış mekanlardaki çardak, kamelya ve restoran, kafe gibi oturma alanlarının çatılarını ve gölgeliklerini yapabilirsiniz.

 

Kargı Gölgelik Özellikleri

  • 2m x 5m,
  • 2.5m x 5m,
  • 3m x 5m,
  • 1m x 5m,
  • 1.5 m x 5m  ebatlarında galvanizli çelik teller ile sıkı bir şekilde bağlanmış olarak gönderilmektedir.

Kargı çit ürünlerimizi Türkiye’nin her yerine en hızlı şekilde kargo ile gönderimini sağlamaktayız.

 

Kargı Gölgeliklerin Avantajları

  • Kargı gölgelikler sağlam ve dayanıklıdır.

  • Mekanlarınızı doğal ve şık bir şekilde kapatmanızı sağlayacaktır.

  • Kargı gölgelikler istenildiği takdirde osb membran kullanılarak su geçirmez yapılabilmektedir.

  • Kargı gölgelikler iyi bir ısı yalıtımı sağlamaktadır. Isıyı dengeleyerek yazın daha ılıman ve kışın ise daha sıcak hissetmenizi sağlayacaktır.

  • Kargı gölgelikler kamış hasır kullanılarak daha iyi bir izolasyonda ve yalıtımda yapılabilmektedir.

  • Kargı gölgelikler sizi ve misafirlerinizi doğaya daha yakın hissettirecek huzurlu bir atmosfer sağlayacaktır.

  • Kargı gölgelikleriniz için ekstra bakım maliyetlerine ihtiyacınız olmayacaktır. Kargı gölgelikler ile ekonomik bir şekilde gizlilik ve ısı yalıtımı sağlayacaksınız.

 

Kargı Gölgelik Fiyatları

Kargı gölgelik fiyatları yerli ve kendi imalatlarımız olduğu için uygun maliyetlidir. Kargı gölgelik ve kargı çit ürünlerimiz hakkında fiyat ve ücretsiz danışmanlık almak için bizlere ulaşınız.

Satış temsilcimiz ile ne kadar malzeme ve nasıl uygulama yapacağınıza birlikte karar vererek kargı gölgeliklerinizi kendiniz tasarlayın.

Kargı Gölgelik Yapımı

Kargı gölgelik yapımı zahmetsiz ve kolaydır. Kargı gölgelik yapımı ve montajı hakkında detaylı bilgi almak için müşteri temsilcimizden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Kargı gölgelik nasıl yapılır makalemizi okuyarak ta daha fazla bilgi alabilirsiniz.

 
 
 

Sık Sorulan Sorular

Kargı gölgelik kargı ürünlerinden imal edilmiş çatı ve gölgelik kaplama malzemesidir. Kargı gölgelikler sağlam ve düzgün kargı kamışlarının çelik teller ile birbirine bağlanmayla elde edilir.

Kargı gölgelikler ile pergole, kamelya, çardak, veranda gibi oturma alanlarınızın çatı ve gölgeliklerini kaplayabilir ve doğal gölgelikler elde edbilirsiniz.

Kargıdan gölgelik yapımı kolay ve ekonomik bir uygulamadır. Tadilat işlerine eli yatkın herkes kargıdan gölgelik yapabilir.

Kargıdan gölgelikler uygun tekniklerler her zemine ve her alana uygulanabilir. Örnek olarak demir profil bir çardak üzerine kargı gölgelik yapmak için montajlama vidası, plastik klips ya da çelik tel kullanabilirsiniz. Kargı gölgeliklerin yapılacağı alanda çatı iskeletinin profilleri sık aralıklarda olması iyi olur. En az Yarım metre ya da en fazla 1 metre ara ile prfoillerin olması yeterlidir.

Kargı gölgelik yapımında eğer sarkıtma yapılacaksa sarkıtılacak kısım ayarlandıktan sonra başlangıç kısmından gölgelik çatısına sık aralıklar ile kargı çit rulo ürününü monte ediniz.

3 Katmanlı su geçirmez kargı gölgelik yapılmak isteniyorsa ilk katman olarak kamış hasırı monte ediniz. Daha sonra ara katman olarak osb memran seriniz ve üserine kargı gölgelik ruloyu uygun montaj vidası kullanarak montajı tamamlayınız.

Kargı gölgelik ürünlerimizi özenle seçtiğimiz düz ve sağlam kargılardan hazırlasak ta aralardaki ufak boşluklardan su damlaması kaçınılmazdır. Su geçirmez kargı gölgelikler yapmak için kamış hasır ve osbm memran kullanırsanız istediğiniz sonucu elde edeceksiniz.

Su geçirmez kargı gölgelik yapımında kamış hasırı alt katman olarak kullanmanın amacı ise aşağıdan bakıldığında osb memranın görünmesini engellemekdir. Bu sayede %100 doğal bir mekan hissi kaybolmayacaktır.

Evet. Kargı gölgelikler 4 mevsim kullanıma dayanıklı uzun ömürlü ürünlerdir. Kargı kamışı sulak bölgelerde yetiştiği için zaten suya karşı dayanıklı bir bitkidir.

Kargı gölgeliklerinizi 4 mevsim rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz. Eğer çok rüzgar alan bölgelerde iseniz sarkıtma yapmayınız ve çok sık aralıklar ile montajı tamamlayınız.

Kargı gölgelik siparişlerinizi vermek için aşağıdaki irtibat numaralarımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Bambu çatı kaplama malzemesi olarak kargı çit kullanımı ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için satış öncesi ve sonrası sizlere destek vermekteyiz.