Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Bambu Dekorasyon

40 yıllık babadan oğula geçen tecrübe ve deneyimli kadromuzla sizlere bambu dekorasyon, bambu kargı, bambu çit, bambu kamelya. Bambu dekorasyonda Türkiye'nin her yerinde hizmet vermekteyiz. Bambu dekorasyon uygulama ve bambu dekorasyon modellerimizi kaşfedin.

Bambu Dekorasyon Doğal ve Sağlam

Bambu dekorasyonda kullanılan bambu çubuklar ve bambu kamışlar ile uzun yıllar güvenle ve bozulmadan kullanabileceğiniz yapılar inşa edebilirsiniz.

Bambu dekorasyonun doğal ve eşsiz havası kadar dayanıklı ve uzun ömürlü olması çatı, duvar ve tavan kaplamalarında bambu kamışlarının her geçen gün daha popüler hale gelmesini sağlamıştır.

 

Bambu Çit Rulo

  • Bambu kamış çit ve kamış hasır rulo çit ürünlerimiz ile siz de bahçeniz de doğal bahçe çitlerinizi yapabilirsiniz. Kuruluma hazır çitlerimizin uygulaması zahmetsiz ve kolaydır.

  • Bambu Kargıdan çit yapımı yazımızı okuyabilirsiniz.

  • Bambu çitler, bambu çatı kaplama, bambu kamelyalar, bambu gölgelikler, bambu salıncak, bambu kaplama gibi uygulamalar da son zamanlarda en çok tercih edilen dış dekorasyon uygulamalarımız arasında yerini almıştır.

 

Bambu Dekorasyonun Ustasıyız

40 yıllık babadan oğula geçen tecrübe ve deneyimli kadromuzla sizlere bambu dekorasyon, bambu kargı, bambu çit, bambu kamelya, bambu kaplama, saçaklı ot kaplama, doğal ot kaplama ve diğer tüm uygulama ve hizmetlerimizde kaliteli ve uygun fiyatlı çözümler sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

 

Bambu Ağacının Hikayesi

  • Bambu ağacı çok eskiden beri Çin'de ve Japonya'da birçok dekorasyon ürünlerinde ve bambu dekorasyon uygulamalarında kullanılmaktadır.

  • Bambu ağacı yetişmesi uzun süre ve sabır gerektirmektedir. Bambu ağacı yetiştiği bölge olan Japonya'da uzun yaşamı ve uzun bir ömrü temsil etmektedir.

  •  

  • Özellikle Çin ve Japonya'da bambu ağaçları çok büyük bir öneme sahiptir.

Bambu Çok Değerli

  • Bambu dekorasyonda kullanılan bambu kamışlar çok popüler olduğu kadar bir okadar da değerli. Ülkemizde genellikle yetişmediği için bambu uygulamaları bambu kamışları yurtdışından ithal olarak ülkemize getirilmektedir.

  • Bambu dekorasyon ürünleri diğer ahşap ürünlere ve saz kamış uygulamalara göre daha maliyetli ve daha dayanıklı malzemelerdir.

  • Bambu ağacı uzun yaşamı simgelediği gibi bambu dekorasyon ürünleri de oldukça sağlam ve uzun ömürlü olmaktadır.

 

Bambu Ürünlerin Kullanımı

Bambu ürünleri ile her türlü araç gereç iç ve dış dekorasyon uygulama ve ürünü yapılabilmektedir. Bambu ürünlerin en yaygın kullanım alanları mutfak araçları, mobilya sektörü, iç dekorasyon aksesuarları yapımıdır.

Bambu ürünler ve uygulamalar ile bir çok dış dekorasyon uygulaması da yapılmaktadır.

 
 

Sık Sorulan Sorular

Bambu dekorasyon ürünlerimiz ile hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda birçok farklı uygulama yapılmaktadır.

Bambu dekorasyonda ençok kullandığımız ürün bambu kamış ve bambu çit ürünlerdir. Bambu kamış rulo ile bambu bahçe çiti ve bambu çatı kaplaması yapılmaktadır.

Bambu dekorasyon avize ve lamba ürünlerimizi iç ve dış mekanlarınızda kullanabilirsiniz. Bambu avizelerimizi istediğiniz ölçü ve tasarımda imal ediyoruz.

Bir diğer bambu dekorasyon ürünümüz ise bambu şemsiyelerdir. Bambu şemsiyeler, saz kamışı, saz hasır otu ve bambu kamışlardan imal edilmektedir. Birbirinden şık ve doğal bambu şemsiye ürünlerimizi istediğiniz tasarımda ve ölçülerde imal edip sizlere gönderimini sağlıyoruz.

Bir diğer bambu dekorasyon uygulamamız ise bambu tavan ve duvar kaplamasıdır. Bambu kamış ve kamış hasır ürünleri ile iç ve dış mekanlarınızda duvara ve tavana bambu kamış ürünleri monte edilerek doğal ve şık bir görünüm elde edenilirsiniz.

Hayalinizdeki bambu dekorasyon uygulamasını bize anlatarak sizin için en uygun ürünleri ve uygulamaları birlikte belirliyoruz.

Bambu dekorasyon uygulama ve ürünlerimizin imalatında 3 doğal ürün ve farklı teknikler kullanmaktayız.

Bambu avize ve lambalarımız orijinal bambu ve rattan ağacından imal edilmektedir. Çok kaliteli ve uzun ömürlü bambu avize siparişlerinizi bize ulaşarak verebilirsiniz.

Bambu şemsiye ürünlerimizde kargı kamışı, saz kamışı ve saz hasır otu ya da çin otu kullanmaktayız. Birbirinden farklı bambu şemsiye modellerimiz hakkında ayrıntılı bilgi almak için bambu şemsiye sayfamıza göz atınız.

Bambu çatı ve gölgelik uygulamalarında bambu kamış rulo ürünü kullanılmaktadır. Bambu kamış rulo sağlam ve estetik kargı kamışlarından imal edilen montaja hazır bir üründür. Sizlerde bambu kamış ile bambu dekorasyon çatı ve gölgeliklerinizi kendiniz yapabilirsiniz.

Bambu bahçe çiti yapımında bambu çit ürünlerimizi kullanmaktayız. Bambu çit rulo ürünü ile doğal ve ekonomik bir şekilde bahçe çitlerinizi kendiniz inşa edebilirsiniz. Bambu çit ürün sayfamıza göz atabilirsiniz.

Evet. Bambu dekorasyonda Türkiye'nin her yerinde tecrübeli bambu dekorasyon ustalarımız ile hizmet vermekteyiz. Hasır Bambu Dekorasyon olarak 20 yılı aşkın tecrübemiz ile bambu çatı, bambu bahçe çiti, bambu tavan kaplaması ve diğer tüm projeleriniz için A'dan Z'ye dekorasyon hizmeti de sunmaktayız.

Bambu bahçe çiti yapımı için çit iskeletinizi hazırlayınız ve bambu çit ürününü gerdirerek sık aralıklar ile monte ediniz. Bambu bahçe çiti yapımında ve doğru ürün seçimi konusunda aklınıza takılan tüm soruları satış öncesi ve sonrası tecrübeli bambu dekorasyon ustalarımıza sorabilirsiniz.

Bambu kamış rulo ürünü ile bambu çatı kaplaması hem ekonomik hem de pratiktir. Tadilat işlerine eli yatkın herkes kolaylıkla bambu çatı kaplaması montajını yapabilir.

Bambu kamış rulo çatı iskeletine gerdirerek monte ediniz. Eğer sarkıtma yapılmak isteniyorsa sarkıtma kısmı ayarlandıktan sonra ön taraftan geriye doğru bambu çatı kaplama ürünümüzü monte ediniz.

Bambu çatı kaplaması siparişi vermek için whatsaptan uygulama yapılacak alanın görsellerini ve metre kare olarak bize iletiniz.

Bambu dekorasyon ustalarımız sizin için en uygun ürün ölçülerini ve uygulama şeklini aktaracak ve siparişlerinizi hazırlayarak adresine kargolayacağız.

Evet. Tüm bambu dekorasyon ürünlerimiz ve uygulamalarımız suya karşı dayanıklıdır. Dış mekanlarda ve iç makanlarda uzun yıllar güvenle kullanıma uygungur. Tabi doğal malzemeler olduğu için depo gibi bir yerde kışın saklamak isterseniz nem ve ıslak kalmamasına özen gösteriniz.

Bambu dekorasyon ürünlerimiz ve uygulamalarımız uzun ömürlüdür. Doğal kargı kamışı ve bambu kamışları ile yapıldıkları için suya ve sıcağa karşı dayanıklı ürünlerdir.

Bambu kamış ile çatı kaplaması, bahçe çiti, tavan kaplaması uygulamaları ve avize ürünleri uzun yıllar kullanıma uygun ve dayanıklı ürünlerdir.

Eğer çok fazla yağış alan ve şiddetli rüzgar alan bölgelerde bambu çatı ve bahçe çiti uygulaması yapılması isteniyorsa montajı sık aralıklarda yapmaya özen gösteriniz. Bu sayede çatı ve çit ürününün deformasyonu ve esnemesi engellenmiş olur ve bu da daha uzun ömürlü olmasını sağlayacaktır.

Bambu dekorasyon ürün ve uygulamalarımız için sabit bir fiyatımız bulunmamaktadır. Çünkü ürün ve uygulamalarımız ihtiyacınız özel olacağı için sizler için eu uygun fiyatları taleplerinizi ve ihtiyacınız anladıktan sonra vermekteyiz.

Bambu çatı kaplama ve çit ürünlerimiz ile bahçe çiti ve çatı kaplamasını kendiniz de uygulayabilir ve bu sayede ek işçilik maliyetlerinden para vermenize gerek kalmaz.

Bambu dekorasyon ürün ve uygulamalarımız için aşağıdaki telefon numarlarımızdan bizlere ulaşarak hemen fiyat teklifi ve ücretisz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.