Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Bambu Kamış

Bambu kamış, bambu kamış uygulama da tüm Türkiye'de hizmet vermekteyiz. Bambu kamış uygulamalarımız ve bambu kamış fiyatlarımız için bize ulaşın.

Bambu Kamış Fiyatları ve Sipariş

Bambu kamış ürünlerimiz ile bahçe çiti, çatı ve gölgelikler yapabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimize ulaşarak bambu kamış ürünlerimizin uygulanması ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bambu Kamış Ürün özelliklerimizi İnceleyniz

 

Bambu Kamış Uygulamalarımız

Bambu kamışları çok dayanıklı ve çok doğal bir görünüme sahip oldukları için dekorasyon uygulamalarımızda çok tercih edilmektedir. Bambu çubuklar çok zahmetli yetişen bambu ağacından elde edildiği için saz kamışlarına göre daha maliyetlidirler. 

Uygulamalarımızda yerli bambu denilen bambu kamış kargı ürünlerini kullanıyoruz.

Saz çatı, ve diğer saz dekorasyon uygulamlarımızda kullandığımız saz kamışları ülkemizde çok fazla bulunduğu için bambu kamışlara göre daha düşük maliyetli olmaktadır.

Bambu kamışları uzun yıllardır tüm dünyada dekorasyon malzemesi olarak kullanıldığı gibi günlük hayatta kullanıdığımız birçok araç ve gerecin de yapımında kullanılmaktadır.

Bambu kamışları; bambu dekorasyon amaçlı kullanılan kalın ve uzun bambu çubuklarıdır. Bambu kamışları en çok bambu çatı, bambu kaplama, bambu gölgelik, bambu çit gibi uygulamalarımızda kullanılmaktadır.

 

Bambu Kamış Nedir?

Bambu kamışlar sazlık ve göl kenarlarında yetişen kargılardır. Bambu dekorasyon, bambu çit ve bambu çatı uygulamalarında kullandığımız bambu kamış ürünler bambu ağacından yetişen bambu çubuklar değildir. Bambu kamışlar yerli bambu dediğimiz kalın ve bambu görünümlü kargılardır.

Bambu kamış ürünlerimiz rulo ve tekli olarak satılmaktadır. Bambu kamış sipariş ve bambu kamış fiyatlarımız için bize telefon numaramızdan ya da whatsapp sipariş hattımızdan ulaşabilirsiniz. 

 

Bambu Kamış Fiyatları

Bambu kamışları ve bambu çubukları zahmetli ve yetişmesi uzun süren bambu ağacından elde edilmektedir. Ülkemizde dekorasyon amaçlı çok fazla bambu ağacı yetişmediği için genellikle bambu kamışlar ülkemize ithal olarak girmektedir ve bu yüzden saz kamışlarına göre fiyatları biraz daha fazladır.

Bambu kamış dekorasyon fiyatları kullanılacak bambu çubukların kalitesine, uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne göre değişmektedir. Bambu kamış, bambu çatı, bambu çit uygulamalarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için ve fiyat bilgisi almak için bizlere web sayfamızdaki iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz.

 

Bambu Kamış Uygulama Alanları

Günümüzde insanlar doğal yaşamdan her geçen gün daha da uzaklaşmaktadır. Doğal yaşamın getirdiği stressiz ve huzurlu bir hayat yerine artık insanlar, koşturmacalı, bol stresli, ve betonerme yapıların içerisinde doğallıktan uzak bir hayat yaşamaktadırlar.

  • Bambu kamışları ile duvar kaplama dekorasyonları yapılabilmektedir. Doğal görünümlü bambu çatı ve gölgelikler yapılmaktadır.

  • Bahçenizi bambu çitler ile sınırlandırarak harika bir görünüme sahip olabilirsiniz.

  • Bambu kamışları odalarınızı ayırmak için ve dekorasyon amaçlı paravan olarak tasarlayıp uygulayabilirsiniz. Mesela açık mutfaklı bir eviniz var diyelim ve mutfağınız ile salonu doğal bir görünüm ile ayırmak isterseniz bambu kamışları sizin için ideal olacaktır.

Bambu kamışlar iç ve dış dekorasyonda bir çok işletmenin ve doğal yaşama hasret duyan ev ve işyerlerine doğal ve egzotik bir görünm kazandırmak isteyen herkesin tercihi haline gelmiştir.

 

Bambu Kamışın Sağladığı Faydalar Nelerdir?

  • Bambu dekorasyonda kullanılan bambu çubuklar çok dayanıklı ve uzun ömürlüdürler.

  • Bambu kamışları ile yapılan dekorasyon uygulamalarının bakımı zahmetsiz ve kolaydır.

  • Bambu kamışları ile iyi bir izolasyon sağlayabilir ve sıcak ve soğuk havalalarda bambu çatıların altında daha konforlu ve daha ferah hissedersiniz.

  • Bambu kamışları uygulanan mekanlarda daha dingin, daha stressiz hisstemenizi sağlayacaktır. Doğal mekanların daha huzur verici ve daha enerjik hissettirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.