Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Doğal Mekanların Sağlığa Etkisi

Doğanın iyileştirici gücü ve hayatımızdaki önemini çok iyi biliyoruz. Yoğun iş temposu ve betonarme bir yaşam döngüsünün içerisinde mekanlarınızı doğallaştırmanın yolları

Doğal Mekanların İyileştirici Gücü

Daha Doğal Mekanlar ile Daha Sağlıklı Bir Yaşam

Doğanın iyileştirici gücü herkes tarafından fark edilmesine rağmen günümüzde doğadan uzak ve betonarme şehirlerde zorlayıcı şehir hayatına adeta koşarak gidiyoruz.

Bahçeli evlerde ya da geniş bahçeli sitelerde yaşayan insanlar apartmanlarda yaşayan kesime göre doğa konusunda daha şansı diyebiliriz kesinlikle.

Çoğu insan tatil ve gezi rezervasyonlarında deniz manzaralı ya da güzel bir manzaraya sahip bir odayı tercih ettiğini biliyoruz. Doğa bizi kendine adeta çağırıyor. Bir yerde de doğaya mecburuz diyebiliriz.

 

Doğadan İlham Alıyoruz.

Doğa bizim hem ilham kaynağımız hem de enerjimizin tekrar eski gücüne kavuşmasını sağlayan yegane güç kaynağımızdır.

Doğaya yakın olduğumuzda güçlenmiş ve dinlenmiş hissederiz. Çünkü bedenimiz ve ruhumuz doğa ile adeta tam bir uyum içerisinde çalışmaktadır.

Mekanlarımızda ve çevremizde nekadar doğal alanlar oluşturabilirsek sağlığımıza ve psikolojimize o'kadar çok olumlu katkıda bulunmuş olacağız.

Doğa Eksikliği Ciddi Bir Sorun

Belki de günümüzde yaşanılan birçok karmaşa ve kaosun altında doğa eksikliği yatmaktadır. Artan teknoloji, kentleşme, betonarme yapıların artması, akıllı telefonlar ve sanal alemler Doğal çevremiz ile olan bağlarımızın kopmasına büyük ölçüde neden olmaktadır. Doğada spor yapmak ve doğada vakit geçirmek ekoterapi olarak ta bilinir. Eko terapinin birçok bilimsel kanıtlanmış faydası blunmaktadır.

 

Doğal Yaşam Alanları ile Doğayı Tekrar Çağırın

  • Bahçenize ya da dış mekanlarınıza yapacağınız doğal uygulamalar size ve ailenize yeni bir başlangıcın kapılarını aralayacaktır.

  • Mesela dış dekorasyonlarında saz çatıdan bir açık mutfak sizi doğanın yanında hissetmenizi sağlayabilir. Egzotik ve doğal görünümleri ile saz ve kamış çatılar doğada yetişen %100 organik saz kamışları ile yapılmaktadır.

  • Bir örnek daha verecek olursak dış mekanlarınızdaki oturma alanlarınızın çatı ve gölgeliklerini pvc, sac gibi doğal olmayan malzemeler yerine bambu görünümlü kamış ve kargı ürünleri ile yapmak size fazladan doğayı mekanlarınıza yansıtmanızı sağlayacaktır.

  • Doğal mekanların ve doğal yaşam alanlarının sağlığa etkisi artık bilim dünyası tarafından da kesin bir şekilde kanıtlanmıştır.

Bahçe duvarlarınızı içeriden kamış hasır ve bambu kamış ürünleri ile kaplayarak hem doğal hem de daha şık mekanlara sahip olabilirsiniz.

Doğal bahçe çitleri alanlarınızı sınırlandırmadan doğal bir şekilde kapatmanızı sağlayacaklardır.

 

Doğal Mekanların sağlığa etkisi

  • Sinir sisteminin daha iyi dengelenmesi

  • Kalp damar ve sinir hastalıklarına iyi gelmesi

  • Doğal mekanlar da egzersiz ve aktivite yapan kişilerin daha dingin ve enerjik olmaları,

  • Kanser gibi stres kaynaklı bir çok hastalığın ortaya çıkmasını engellemek gibi birçok etkisi bulunmaktadır.

Bizler doğal ürünler ile doğal mekanlar tasarlıyoruz. sizler için en doğal ve en şık dekorasyon uygulamalarımızı icra etmek için buradayız. Doğal dekorasyon uygulama ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için bize ulaşınız.