Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Kamış Çardak

Kamış çardak uygulama ve ürünlerimiz ile Türkiye'nin her yerinde hizmet vermekteyiz. Doğal yaşam alanlarınız için bugün bizimle iletişime geçin.

Kamıştan Çardak Gölgelikleri Yapıyoruz

Kamış çardaklar saz kamışları ile doğal ve egzotik görünümüyle ferah yaşam alanları sunmaktadır. 

Kamış çardaklar çardakların üzerine saz kamışlarının ustalıkla ve sanatla birleştirilmesi ile dizayn edilen ve doğallastirilan yapılardır.

Kamış çardaklar çardakların çatı ve gölgelikleri ne saz kamışlarının ve doğal otların ustalıkla ve sıkı bir şekilde kaplanması ile yapılmaktadır. 

Kamış Çardak uygulamaları günümüzde evlerinizin bahçelerinde site içeriğinde, turizm işletmelerinin sosyal alanlarında, düğün salonlarının kır bahçelerinde, cafe ve restoranların dış mekanlarında doğal ve şık görünümü sayesinde çok sıklıkla tercih edilmektedir.

Günümüzde kamış Çardak uygulamalarının artmasındaki bir neden daha doğal yapısı ve doğa ile iç içe görünümü sayesinde sizi ve misafirlerinizi adeta doğa içerisinde hissettirmesi diyebiliriz.

Kamış çardak modelleri

Kamış Çardak uygulamaları ve modelleri tamamen sizin zevkinize ve kamış kaplama ustasının el becerisine ve tecrübesine bağlı olarak çok farklı ve şık tasarımlar da yapılabilmektedir.

Standart bir kamış çardak modeli olmamakla birlikte belli başlı model kategorileri bulunmaktadır.

Kamış çardaklar hem saz dekorasyon hem de hasır dekorasyon ürünleri ile yapılablmektedir. 

1) Kademeli Kamış Çardak

Kademeli ya da katlı kamış çardaklar çardakları üzerine saz kamışlarının demetler halinde kademeli bir şekilde örülmesiyle yapılmaktadır. 

Kademeli kamış çardaklar kat kat görünüm yapısı ile çatıya bir derinlik kazandıracak ve çok şık ve doğal bir görünüm elde edeceksiniz.

2) Doğal Ot Kaplama Kamış Çardak

Doğal ot kaplamalı kamış çardaklar doğada bulunan ve doğada yetişen dekoratif amaçlı kullanılan Çin otu, püsküllü hasır otu ve gıyak otlarının uygulamada kullanılması ile yapılan kamış çardak uygulamalarıdır. 

Doğal ot kaplamalı kamış çardaklar model ve görünüm olarak birbirinden çok farklı şekillerde ve çok farklı renk tonlarında yapılabilmektedir.

3) Kirpi Kamış Çardak

Kirpi kamış çardaklar kirpi çatı tekniği ile çardakların çatı ve gölgelikleri nesas kamışlarının ustalıkla ve galip'in isterler ile sağlam bir şekilde el işçiliği ile örülmesi ile yapılan uygulamalardır.

Kirpi kamış çardaklar kalınsaz kamış demetlerinin tek bir parça gibi yükselmesini sağlayarak çok dayanıklı ve estetik bir dokuya sahip olmaktadır. 

Kamış Çardakların Renkleri

Genellikle kamış çardaklar ilk uygulandığında doğal malzemenin renk tonları sarı ve yeşilimtrak tonlarda olacaktır. 

Daha sonra bu yenilenebilir malzemeler zaman içerisinde güneşin de etkisiyle renklerinde meydana gelen açılmalar ile birlikte açık sarıdan gri renge doğru renk değişimi gözlenmektedir.

Kamış Çardakların Avantajları Nelerdir?

  • Kamış çardaklar ve kamış Çardak uygulamaları sizlere doğa ile iç içe doğa yaşam alanları sunmaktadır.

  • Kamış Çardak uygulamalarında kullanılan malzemeler %100 doğal oldukları için insan sağlığını tehdit edecek hiçbir unsur barındırmazlar.

  • Kamış çardaklar ne kadar sıkı örülse de deprem sırasında beton kiremit ve diğer çatı tiplerine göre 10 kat daha fazla güvenli yapılardır.

  • Doğal dokusu ve sık işlenmesi ile çardakların kamış çatı ve gölgelikleri yaz aylarında çok iyi bir yalıtım işlevi üstlenmektedir. Kamış çardakların iyi bir yalıtım sağlaması nedeniyle yaz aylarında sizlere konforlu ve ferah yaşam alanları sunmaktadır.

Kamış Çardak Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Kamış Çardak yaptırırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur kamış çatı ustasının ya da kamış cadı firmasının tecrübesi ve güvenilirliğidir.

  • Bizler kamış Çardak uygulamalarımızda satış sonrası verdiğimiz garantili hizmet anlayışımız ile müşterilerimizin ürün kaynaklı ya da uygulama kaynaklı yaşayabileceği herhangi bir sorunda ücretsiz olarak çözüm sunmaktayız.

  • Kamış Çardak yapımında dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise kamış uygulama yapılacak olan alanın eğimidir. Kamış çardakların çatı eğimi ne kadar yüksek olursa Çatı ömrü de o kadar uzun olabilir diyebiliriz. Çatı eğimi kamış Çardak maliyetlerini etkilemesine rağmen eğimin fazla olması uzun yıllar içerisinde size iyi bir tasarruf sağlayacaktır.

Kamış Çardak Fiyatları

Kamış Çardak fiyatları kamış uygulama yapılacak olan ve kamış kaplama yapılacak olan çardakların büyüklüğüne ve kullanılacak olan malzemenin cinsi ile birlikte çatı eğiminin derecesine bağlı olarak kamış çardak fiyatlarımız değişmektedir. 

Kamış Çardak fiyatlarımız ve kamış Çardak uygulamalarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizlere websitemiz üzerindeki iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz.