Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Kamış Çatılar

Kamış çatılar günümüzde ve geçmişte doğal bir izolasyon malzemesi olarak uygulanmaktadır. Kamış çatılar dış mekanlarımızda, verandalarda, kamelyalarda gölgelik olarak ta kullanılmaktadır.

Kamış Çatı Nedir?

Kamış çatılar günümüzde ve geçmişte doğal bir izolasyon malzemesi olarak uygulanmaktadır. Kamış çatılar dış mekanlarımızda, verandalarda, kamelyalarda gölgelik olarak ta kullanılmaktadır. Doğal malzemelerden yapıldığı için serin tutma özelliği ve modern bir görünüme sahip olduğu için günümüzde çok popüler hale gelmiştir.

Kamış çatılar kaliteli saz kamışlarının usta ellerle dizilerek bir araya getirilmesiyle oluşan yapılardır. Kamış çatılar ile evinizin bahçesindeki verandanıza, kamelyanıza ya da otellerin dış mekanlarında doğal ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kamış çatılar, kamış çit, kamış ve hasır kaplama uygulamalarımız hakkında fiyat ve bilgi almak için bize ulaşınız. Kamış çatılar rüzgar, güneş ve yağmur için iyi bir izolasyon sağlamaktadır. Tamamen doğal malzemeler kullanıldığı için insan sağlığı içinde olumsuz hiçbir yanı yoktur.

Kamış Çatı Kaplama Nasıl Yapılır?

Kamış çatılar kaliteli saz kamışlarının bir araya getirilmesiyle her hangi bir yapıya uygulanabilmektedir.

Kamış çatı yapımında kullanılacak olan kamışların çatı için uygun olması gerekmektedir.

Kamış çatı yapımında kullanılacak olan kamışlar sert ve dayanıklı olmalıdır. Kamışın sert ve dayanıklı olması için kuru ve etrafındaki yaprak ve otlardan arınmış olması gerekmektedir. Sağlam bir kamış çatı için kullanılacak kamışların kuru ve sert olmasının yanı sıra kalınlığı da büyük önem taşımaktadır.

Kamışların kalınlığının en az 4mm - 8mm arasında olması kamış çatının iyi görünmesi, dayanıklılığı ve uzun ömürlü olması açısından büyük öneme sahiptir. Bu yüzden kamış çatı yapımında kullanılacak kamışları Türkiye’nin belirli bölgelerinden özenle seçerek uygulamaktayız.

Kamışların kalın olması daha iyi nefes almasını, rutubet ve nemin önlenmesi için ve çürüme yapmaması için önemlidir. Ve özellikle de dış mekanlara uygulanması itibariyle bakım kolaylığı açısından uzun yıllar sağlamlığını ve görünümünü koruyabilmektedir. Kamış çatı yapımında kullanılacak kamışın kalitesi kadar uygulamayı yapacak usta ve personellerinde uzmanlığı önem taşımaktadır.

Sizlere babadan oğula 40 yılı aşkın süredir tecrübe ve birikimimizle kaliteli hizmeti yaklaşık yarım asırdır ilerleterek sunmaktayız.

Kamış çatılar hem saz kamışından hem de bambudan yapılabilmektedir. İstediğiniz görünüm için ince ve kalın kalın kamışlar kullanılarak zevkinize özel tasarlanabilmektedir.

Kamış Çatı Uygulama Alanları

Kamış çatılar tüm mekan ve binaların çatısında güvenli bir şekilde uygulanabilmektedir.
Kamış çatıların en çok uygulandığı alanlar,

  • Bahçedeki verandalar

  • Bağ bahçe evlerinin çatıları, Kamelya çatıları

  • Dış mekanlardaki garaj çatınızda

  • Otellerin içerisindeki kulübeler, bar ve kamelyalarda kamış çatılar çok sıklıkla tercih edilmektedir.

Kamış Çatıların Avantajları

  • Kamış çatılar tamamen doğal ve yenilenebilir malzemelerden yapıldığı için doğa ile bütünleşik bir görünüme sahiptirler.

  • Depreme karşı dayanıklı ve güvenli yapılardır.

  • Rüzgar, yağmur ve güneşten doğal bir izolasyon sağlar

  • Kışları daha ılıman ve yazın daha ferah hissetmenizi sağlar. Bakımı kolay ve uzun yıllar dayanıklıdır.

Kamış Çatı Fiyatları

Kamış çatı fiyatları hakkında bilgi almak için bize ulaşın, Kamış çatı fiyatlarını uygulama yapılacak alnın büyüklüğü, kullanılacak malzeme ve çatı yapım süresi gibi unsurlar belirlemektedir.

Sizler için size en uygun olan kamış çatı fiyatı ve hakkında bilgi almak için bizlere aşağıdaki telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz.