Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Kamış Uygulamalar

Kamış çatılar, kamış şemsiyeler ve kamış gölgelikler doğal saz kamışından yapıldığı için rüzgara, soğuğa, yağmura ve kara karşı doğal bir izolasyon sağlamaktadır.

Kamış Uygulama ve Hizmetlerimiz

Kamış uygulamaları , kamış çatılar, kamış şemsiyeler örme plaj şemsiyeleri, kamelya gölgelikleri, bahçenizin verandası için gölgelikler ve iç ve dış dekorasyon olmak üzere birçok ürün yelpazemiz de sizlere 40 yıldır babadan oğula geçen tecrübemiz ile hizmet vermekteyiz.

Kamış Uygulamaların Faydaları

  • Kamış çatı uygulamalarımız ile evinizin, kamelyanızın, verandınızın çatılarını doğal ve estetik bir görünüme kavuşturup tropik bir rüzgar estirebilirsiniz.

  • Kamış uygulamalar doğal saz kamışından yapıldığı için çevre dostu ve insan sağlığını tehtid edici bir unsur taşımamaktadır.

  • Kamış çatı ve kamış dekorasyon uygulamaları ile evinizde ve bahçenizde doğal ve şık bir görünüm elde edip özlediğiniz doğa ile iç içe uyumlu mekanlara sahip olabilirsiniz.

Uygulama Alanları

Kamış şemsiyeler ile bahçenizde otelinizin sahilinde müşterilerinize ve evinizde bahçenizde sevdiklerinizle birlikte çay kahve içerek altında keyifle oturabileceğiniz kamış şemsiyeleri ve gölgelikleri sizler için tasarlıyoruz. Her türlü mekan üzerine çatı kaplama ve gölgeik olarak istenilen şekilde ve doğal ot kaplama ile birlikte süslenerek uygulanabilmektedir.

Doğal Bir Yalıtım Sağlar!

  • Kamış çatılar, kamış şemsiyeler ve kamış gölgelikler doğal saz kamışından yapıldığı için rüzgara, soğuğa, yağmura ve kara karşı doğal bir izolasyon sağlamaktadır.

  • Kamış çatı ve kamış şemsiye uygulamalarımız ile kışları daha ılıman yazları daha ferah mekanlar elde edebilirsiniz.

Kamış Uygulama Fiyatları

Kamış uygulama fiyatlarımız kamış çatının, şemsiyenin ve yapılacak gölgeliklerin boyutlarına ve kullanılacak malzemenin cinsine göre belirlenmektedir.

Kamış uygulamaları, kamış çatı, kamış şemsiye, kamış gölgelik, saz dekorasyon, saz çatı uygulama ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı ve fiyat bilgisi almak için aşağıdaki numaralardan bizi arayarak ulaşabilirsiniz.
40 yıldır babadan oğula geçen tecrübemizle kamış uygulamalarınıza sizlere profesyonel kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetlerimizi sunmaktan büyük mutluluk duyarız.