Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Örme Plaj Şemsiyeleri

Örme plaj şemsiyeleri kaliteli saz kamışı ya da hasırdan yapılarak 4 mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Örme plaj şemsiyeleri ile evinizin bahçesinde doğal bir görünüm ve egzotik bir hava estirebilirsiniz.

Örme Plaj Şemsiyesi Nedir?

  • Örme plaj şemsiyeleri doğal saz kamışlarından ve hasırdan yapılabilmektedir.

  • Özenle ve istediğiniz ebatlarda hazırlanan gölgelik şemsiyeler uzun yıllar dayanıklı ve estetik görünümünü korumaktadır.

  • Örme plaj şemsiyeleri ile evinizin bahçesinde doğal bir görünüm ve egzotik bir hava estirebilirsiniz.

  • Örme plaj şemsiyeleri dekor amaçlı olduğu gibi güneşten, rüzgardan ve yağmurdan korunma amaçlı bahçenizde ve verandanızda örme plaj şemsiyelerini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Örme plaj şemsiyelerini tercihinize göre hem hasırdan hem de kaliteli saz kamışından yapabilmekteyiz.

 

İster Gölgelik İster Dekor Amaçlı Kullanın

  • Örme Plaj şemsiyeleri hasır gölgelik olarak da evinizin bahçenizde 4 mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dekoratif amaçlı estetik bir görünüme sahip olduğu için özel günlerinizde sevdiklerinizle birlikte hoşça vakit geçireceğiniz alanlar oluşturabilirsiniz.

  • Özel günerinizde örme plaj şemsiyenizin altında sevdiklerinizle birlikte harika fotoğraflar çekerek anınızı ölümsüzleştirdiğinizi hayal edin.

  • İstenilen boyutlarda ister büyük ister küçük boyutta örme plaj şemsiyeleri, hasır ve kamış şemsiyelerinizi bahçeniz ve turizm işletmeleriniz için yapabiliriz.

 

Örme Plaj Şemsiyelerinin Avantajları

  • Örme Plaj Şemsiyesi saz kamışından ve hasırdan yapılmaktadır.
  • Tamamen doğal malzemelerden yapıldığı için bakımı kolay ve zahmetsizdir.
  • Çevre dostu ve insan sağlığına zararlı bir madde içermemektedir.
  • Örme plaj şemsiyeleri çok şık ve modern görünüme sahip olduğu için özel günlerinizde altında fotoğraf çekilmek isteyeceğiniz yerlerin başında gelecek bir alan oluşturabilirsiniz.
  • Güneşten, rüzgardan, yağmurdan korur ve iklim şartlarına karşı dayanıklıdır
  •  
 

Bahçenizde Egzotik Bir Hava Estirin

Sevdiklerinizle birlikte bahçenizde büyük bir doğal şemsiye altında oturduğumuzu çay kahve içerek ve sohbet ettiğinizi hayal edin! Kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi?

Sizleri yağmurdan , rüzgardan ve güneşten koruyacak olan adeta doğal bir izolasyon malzemesi gibi işlev görecek olan örme plaj şemsiyesi altında artık yaz - kış rahatlıkla sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebileceksiniz.

Örme plaj şemsiyeleri turistik bölgelerdeki öellikle de deniz kenarlarındaki otellerinin bahçesinde ,sahillerinde istediğiniz tasarımlarda ve istediğiniz boyutlarla müşterilerinize harika ve şık modern doğal bir ortam sunacağınız şekilde tasarlayıp uygulayabilmekteyiz.

 

Örme Plaj Şemsiyeleri Fiyatları

Örme plaj şemsiye fiyatları hakkında lütfen bizimle aşağıdaki numaramızdan irtibata geçiniz

Sizin için en uygun olan örme plaj şemsiyesini birlikte planlayıp hayata geçirelim. 

Truzim işletmeleri için toplu hasır şemsiye, toplu örme plaj şemsiyesi siparişleriniz için bize aşağıdaki irtibat numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

Saz dekorasyon, hasır şemsiye, örme plaj şemsiyeleri,  hasır çatı, hasır gölgelik, kamış çatı, kamış gölgelik, kirpi çatı, Afrika çatıları ,bali evleri alanında babadan oğula geçen 40 yıllık tecrübemiz ile sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyarız.