Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Papür Çatılar

Papür Çatılar doğal saz kamışlarının ustalıkla birleştirilmesi ile yapılan eşsiz bir görünüme sahip daoğal çatı uygulamalarıdır. Dayanıklı , modern ve şık bir mekana sahip olmak istemez misiniz?

Papür Çatı Uygulamaları

Papür çatılar, kamış çatılarla olduğu gibi yine doğal saz kamışından yapılmaktadır.

Sizler için Türkiye'nin özel sazlık bölgelerinden seçtiğimiz kaliteli saz kamışlarını ustalıkla birleştirerek istediğiniz mimari ve tasarımda modern papür çatılarınız hayata geçiriyoruz.

 

Papür Çatı Uygulama Alanları

Papür çatılar daha önceleri bağ bahçe evlerinin çatılarında, hayvan ahırlarında ve kulübelerin çatılarında uygulanmaktaydı. Şimdilerde ise birçok işletme restoran kafe otel ve evlerinde doğal yaşam alanı oluşturmak isteyen bireysel kullanıcılar tarafından da vazgeçilmez hale gelmiştir.

Çok daha modern ve çok daha şık tasarımlarla evlerinin bahçesinde egzotik bir hava estirmek isteyen daha doğal bir görünüme sahip olmak isteyen kişiler papür çatıları çok sıklıkla tercih etmektedir.

En sıklıkla yaptığımız turizm işletmelerinde genellikle fazla yağış almayan bölgelerde papür çatılar daha sıklıkla tercih edilmektedir.

 

Papür Çatı Yapımı

Papür çatılar istenilen tasarımda uygulanabilmektedir. Genellikle düz olarak ve uzak doğudaki gibi sivri kubbeli olarak yapılmaktadır.

Papür çatıları yaptıktan sonra etek kısımlarını doğal ot kaplama ile saçaklı püsküllü şekilde daha şık göstermemiz de mümkündür.

 

Papür Çatıların Avantajları

  • Papur çatılar depreme dayanıklı çatılardır.
  • Papür çatılar yine diğer tüm uygulama uygulamalarımızda olduğu gibi tamamen doğal malzemeler kullanılarak ve içeriğine hiçbir kimyasal madde katılmadan uygulanan çatılardır.
  •  Malzemesinin doğalı ve uygulamasının doğalından ötürü insan sağlığını kesinlikle tehdit etmez.
  • Papur çatılar sağlam ve dayanıklı çatılar olduğu için güneşe rüzgâra soğuğa ve sıcağa karşı doğal bir izolasyon malzemesi olarak işlev görmektedir.
  • Papür çatılar ile işletmenizle otelinizde kafein izle restoranımızda evinizin bahçesinde tropikal bir hava estirebilirsiniz.
  • Papür çatı uygulamalarını Papur çatı kaplamalarını istediğiniz alanda ve istediğiniz tasarımda gerçekleştirebiliriz.

 

Papür Çatı Fiyatları

Papür çatı uygulamalarında fiyatları belirleyen unsurlar papür çatının yapılacağı alanın büyüklüğü, kullanılacak malzemenin kalitesi ve başka ekstra doğal ot kaplama saçaklı ve püsküllü kot kaplama uygulamaları papür çatının maliyetlerini belirlemektedir.

Bizleri arayın sizin için ücretsiz keşif yaparak uygulama alanınızı inceleyelim ve sizin için en uygun fiyatı ve en kaliteli hizmeti nasıl bulabileceğimizi sizlere aktaralım.

 

Siz hayal edin gerisini biz gerçekleştirelim.

Kamış çatı, kamış kaplama, papür çatı kaplama, hasır çatı, hasır uygulama, kamış çatı, kamış kaplama uygulamalarında babadan oğula 40 yıllık tecrübemizle ve uzmanlarımızla sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Papur çatı kamış kaplama kamış çatı hasır gölgelik kamış gölgelik ve diğer tüm uygulamaları hakkında detaylı bilgi almak için ve fiyat bilgisi almak için aşağıdaki numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.