Whatsapp
HASIR & BAMBU DEKORASYON TÜRKİYE
<span class="courgette"><br>Hasır & Bambu Dekorasyon</span>


Hasır & Bambu Dekorasyon

Hasır, Bambu, Saz ve Kamış Dekorasyon Uygulamaları...

Hasır Gölgelik

Günün stresini ve yorgunluğunu bahçenizdeki hasır gölgeliğinizin altında kahvenizi yudumlarken unuttuğunuzu ve dinlendiğinizi hayal etsenize. Ne kadar güzel olmaz mıydı?

Hasır Gölgelik ve Hasır Çatılar

  • Hasır gölgelikler tamamen doğal olan hasır malzemesi kullanılarak yapıldığı için doğal ve egzotik bir görünüm yaratmaktadır.

  • Özellikle turizm işletmeleri bahçesinde, dış mekanlarında doğal ve şık görünüme sahip doğa dostu hasır gölgelikler tercih ederek müşterilerinin daha keyifli ve daha doğa ile iç içe bir tatil yapmalarını sağlamak için hasır gölgelik ve hasır çatı uygulamalarını çok sıklıkla tercih etmektedirler.

Hasır Gölgelikler Tercih Ediliyor

Turizm İşletmeleri Hasır Gölgelikleri Tercih Ediyor!

  • Sadece turizm işletmeleri değil artık günümüzde birçok kişi hasır gölgelik uygulamalarını bahçelerinde sitelerindeki verandalarda, kamelyalarda ve kulübelerde hasır kaplama ve hasır gölgelik uygulamalarını sıklıkla tercih etmektedir.

  • Hasır Gölgelikler Tam Size Göre Şehir hayatının yarattığı stress ve karmaşa artık insanlara evlerinde bahçelerinde doğal alanlar oluşturma ihtiyacını arttırmıştır.

  • Günün stresini ve yorgunluğunu bahçenizdeki hasır gölgeliğinizin altında kahvenizi yudumlarken unuttuğunuzu ve dinlendiğinizi hayal etsenize. Ne kadar güzel olmaz mıydı?

Doğal Mekanlar Stresi ve Yorgunluğu Azaltır

%100 Doğal Hasır Gölgelikler

Hasır Gölgeliklerde Yorgunluğunuzu Unutacaksınız Hasır gölgelik, hasır kaplama ve hasır çatı uygulamalarıyla evinizin bahçesinde doğal ve şık görünümlü hoşça vakit geçirebileceğiniz gölgeliklere sahip olabilirsiniz.

Dört mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz hasır gölgelikler, hasır çatılar yaşam alanınızın vazgeçemeyeceğiniz bölümleri haline gelecektir. Tamamen doğal malzemelerden elde edilen hasır malzemesi şık ve doğal bir görünüm sağlamaktadır.

Hasır Gölgelikler Nasıl Yapılır?

Hasır gölgelikler saz otları, hasır kamış ve bambu kamış kargılar ile yapılabilmektedir. Hasır gölgelikler farklı uygulamalar ile çok farklı tasarımlarda yapılabildiği halde hasır gölgelik kelimesi genel larak kullanılmaktadır.

Hasır gölgelik yapımı ile Kargıdan Gölgelik Nasıl Yapılır makalemizi okuyabilirsiniz.

Tamamen Doğal ve Çevre Dostu

  • Tüm uygulamalarımızda olduğu gibi hasır gölgelik ve hasır kaplama uygulama uygulamalarımızda da kullandığımız malzemeler tamamen doğal ve herhangi bir kimyasal madde kullanmadığımız için çevre dostu ve insan sağlığı için tehdit eden herhangi bir unsur bulunmamaktadır.

  • Hasır gölgeliklerin ve hasır çatı uygulamalarının bakımları kolay ve zahmetsizdir.

Hasır Gölgelik Fiyatları

Hasır gölgelik fiyatları, hasır gölgelik uygulamalarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için  için aşağıdaki numaralarımızdan bizlere dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Öncelikle hasır gölgelik uygulamasının yapılacağı alana ve kullanılacak malzeme ve tekniklere göre değişkenlik gösterllmektedir.

Hasır gölgelik yapımında kamış hasır, bambu kamış, doğal ot kaplama ve saz kamışları kullanılmaktadır.

Kamış çatı hasır gölgelikler diğer hasır gölgelik uygulamarına göre daha maliyetldir. Kamış hasır ve bambu kamış ile yapılan hasır gölgeliklerin fiyatları daha uygundur.

Hasır Gölgelikte İşin Ustasıyız

Tecrübeli kadromuz ile Türkiye Genelinde hasır gölgelik uygulama ve hizmetlerimizde sizlere en uygun fiyatı ve kaliteli hizmeti sunmak için çalışmaktayız.